Edigital Fotószolgálat
E-Digital E-Digital Fotószolgálat Ügyfélszolgálat
Ön itt van: Naptár > Falinaptárak
Fényképes A4 és A3 falinaptár készítés - foto.edigital.hu
A5 PANORÁMA FALINAPTÁR

A5 PANORÁMA FALINAPTÁR

Egy egész év kompakt kísérője!

Az A5 panoráma falinaptár kiváló választás fekvő tájolású fotóihoz! Kísérje végig figyelemmel az egész évet, melyhez tökéletes társa lesz az A5 falinaptár, melynek mind a 12 lapját és a borítóját is egyedileg tervezheti meg fényképei és alkalomhoz illő dizájnelemek segítségével.

2990 Ft-tól*
A4 FALINAPTÁR

A4 FALINAPTÁR

Legszebb emlékei hónapról-hónapra!

Dekorálja otthona falait egyedi készítésű A4 fényképes falinaptárral! A CEWE fotónaptár készítés során maximális a szerkesztői szabadság. Az A4 falinaptár nem hagy kívánnivalót maga után, ráadásul praktikus ajándékötlet bármilyen alkalomra!

3499 Ft-tól*
A3 FALINAPTÁR

A3 FALINAPTÁR

Különösen sok hely képeinek!

A szabadon választható álló és fekvő formátum a fénykép elrendezési lehetőségek kimeríthetetlen tárházát nyújtja Önnek az A3 fényképes falinaptár készítése során. Válassza ki kedvenc képeit, és a naptár sablont, majd indulhat a szerkesztés!

4999 Ft-tól*
A2 FALINAPTÁR

A2 FALINAPTÁR

Extra fotói extra méretben!

Most mutassa meg legszebb digitális képeit az óriás méretű, fotópapíros A2 fényképes falinaptár segítségével! A fényes fotópapír garantálja a ragyogó színek harmóniáját. Dekorálja otthona falait ezzel a gyönyörű fali dekorációval!

11990 Ft-tól*
A3 FALINAPTÁR (3 HÓNAP/LAP)

A3 FALINAPTÁR (3 HÓNAP/LAP)

Ha szereti előre tervezni a programokat!

Az A3 fényképes falinaptár elrendezése tökéletes azok számára, akik szeretik előre tervezni és egészben átlátni a következő 3 hónap legfontosabb programjait. Nem utolsó sorban a méretnek köszönhetően nagyon dekoratív kiegészítő minden falon!

4999 Ft-tól*
ÉVES HATÁRIDŐNAPTÁR

ÉVES HATÁRIDŐNAPTÁR

Akik szeretik egészben látni a terveket!

A fényképes éves tervezőnaptárral otthon vagy az irodában egy szempillantás alatt áttekintheti az egész évet! Dobja fel naptárát digitális képeivel és a letölthető hátterekkel. Biztosan megtalálja a hangulatához legjobban illő naptár sablont!

1190 Ft-tól*
NÉGYZET ALAKÚ FALINAPTÁR XL

NÉGYZET ALAKÚ FALINAPTÁR XL

Stílusos és egyedi!

Ezen a négyzet alakú fényképes falinaptáron minden motívum megtalálja a helyét. Válassza ki kedvenc fényképeit és az alkalomhoz illő naptár sablonok közül a legmegfelelőbbet, majd készítse el az online naptár szerkesztő programmal!

5990 Ft-tól*
XXL PANORÁMA FALINAPTÁR

XXL PANORÁMA FALINAPTÁR

Széles látószög minden hónapra!

Különleges tájak vagy expresszív portrék - az XXL méretű panoráma falinaptár formátumú ideális választás egyedülálló képeihez! A fotókat kiváló minőségű matt papírra nyomtatjuk.

10499 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.