Edigital Fotószolgálat
E-Digital E-Digital Fotószolgálat Ügyfélszolgálat
Ön itt van: CEWE FOTÓKÖNYV > Papírtípusok

CEWE FOTÓKÖNYV – Minden papírtípus egy pillantásra

Digitális nyomtatású papírtípus

DIGITÁLIS NYOMTATÁSÚ

A minőségi papírtípusok klasszikusa, amely magas felbontásával és kitűnő minőségével bizonyít a kezdetek óta. A digitális nyomtatású CEWE FOTÓKÖNYVEK jellemzően ragasztott kötéssel készülnek - ritkább esetekben tűzve -, így megjelenésükben a klasszikus könyveket idézik.

Digitális nyomtatás vagy fotópapír?

 

Egy CEWE FOTÓKÖNYV szerkesztése során hat különböző papírtípus közül választhatja ki, hogy melyiket tartja a legmegfelelőbbnek arra, hogy emlékeit megőrizze. 3 digitális nyomtatású és 3 fotópapíros változatot kínálunk Önnek.
Digitális nyomtatású papírtípus - magasfényű lakkréteggel

Matt fotópapír

Digitális nyomtatás

Digitális nyomtatású papírtípus - prémium matt

Extra matt fotópapír 380 g / m2: Sima és selymes tapintású, a fotók minden részletét a legnagyobb pontossággal jeleníti meg. A lágyított kontraszt rendkívüli színvisszaadást biztosítanak. Tükröződés és ujjlenyomatok nélkül garantált, hogy ez a legnépszerűbb papír a professzionális fotósok körében.

A következő méretekhez rendelhető: A5 Panoráma / Négyzet / A4 / A4 Panoráma / XL / XXL / XXL Panoráma


Eredeti fotópapír - matt típus

MATT FOTÓPAPÍR

A fotópapíros könyvek nem nyomtatással, hanem a klasszikus levilágítási eljárással készülnek, valódi fotópapírra. Éppen ezért a vegyszeres eljárás színvilága és részletgazdagsága köszön vissza a fotópapíros könyvekre jellemző, speciális kötészeti eljárásnak köszönhetően síkban nyíló oldalak lapozgatása során.

Digitális nyomtatás 200 g/m² (füzet formátumnál 150 g/m²): Puha tapintású, enyhén gyöngyházhatással. Textúrája és a kiváló nyomtatási minőség jól áll digitális felvételeinek.

A következő méretekhez rendelhető: Mini / Kis / A5 Panoráma / Négyzet / A4  / A4 Panoráma / XL / XXL  / XXL Panoráma


Eredeti fotópapír - fényes típus

FÉNYES FOTÓPAPÍR

A fényes fotópapírra levilágított oldalakat szintén síkban nyíló kötéssel gyártjuk, ami azt jelenti, hogy az oldalakat kettesével összeragasztva, úgy tudjuk egymáshoz rögzíteni, hogy nincs szükség középső ragasztásra, így az oldalpárok síkban nyílnak, középső törés, azaz motívumveszteség nélkül.

Hatféle CEWE FOTÓKÖNYV típust rendelhet fényes fotópapíros kivitelben: kompakt panoráma, négyzetes, XL, Nagy, Nagy panoráma és XXL panoráma könyveket.

Digitális nyomtatás magasfényű

Digitális nyomtatás magasfényű 200 g/m²: A belső oldalak nyomtatás után egy speciális fényű lakkbevonatot kapnak, így válnak fényképei ragyogóvá. Plusz: a fényes felület védi kedvenc fotóit a nedvességtől és portól.

 


A következő méretekhez rendelhető:  A5 Panoráma / Négyzet / A4  / A4 Panoráma / XL / XXL  / XXL Panoráma

Digitális nyomtatás extra matt

Digitális nyomtatás extra matt 160 g/m²: képeinek lágy és hangulatos kontrasztot ad ez a speciális HD tintával nyomtatott papírtípus. Különösen fekete-fehér fotókhoz ajánljuk. Az extra matt CEWE FOTÓKÖNYV borítója is mattító eljárással készül, ami különösen elegáns benyomást kelt.

A következő méretekhez rendelhető:  A5 Panoráma / Négyzet / A4  / A4 Panoráma / XL / XXL  / XXL Panoráma

Fotópapírok

A fotópapíros CEWE FOTÓKÖNYEK nem nyomtatással, hanem a klasszikus levilágítási (fotóelőhívó) eljárással készülnek. Az eredmény a raszterpontok teljes hiánya, a képek élesebbek, a színek pedig élénkebbek, mint a digitális nyomtatásnál. Az oldalakat kettesével lamináljuk, ami tartást és ellenállást biztosít. Ennek köszönhetően a fotópapíros CEWE FOTÓKÖNYVEK sík, 180°-ban nyithatóak, így tökéletesen alkalmasak panorámafotók, illetve két oldalon átívelő fotók és szövegek elhelyezésére is. Három típusból választhat.

Fényes fotópapír

Extra matt fotópapír

Klasszikus vagy síkban nyitott?

A papír kiválasztása a választott kötésmódtól is függ. Mi két különböző típusú kötésmódot kínálunk megrendelőinknek.

Klasszikus kötés

Az oldalak ragasztással kapcsolódnak a CEWE FOTÓKÖNYV közepéhez. Digitális nyomtatásban 3 papírtípushoz választható: digitális, digitális magasfényű, digitális extra matt.

Síkban nyíló kötés

Az oldalak levilágítással készülnek, melyeket utána két-két réteggel lamináljuk, ez tartást és stabilitást biztosít. Az ilyen típusú kötésnek köszönhetően a CEWE FOTÓKÖNYV tökéletesen sík, 180 °-ban nyílik meg. Fotópapíros típusaink rendelhetőek ezzel a kötésmóddal.

*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.