Edigital Fotószolgálat
Bevásárlókosár:
Ön itt van: CEWE FOTÓKÖNYV > FSC®

Elérhetőség

Telefonon és

Emailben egyaránt
H-P: 08:00-19:00 SZ: 09:00-14:00
(nem emelt díjas telefonszám)
Tovább a kapcsolat oldalra
Szolgáltatásaink
Munkanapokon és szombaton is
elérhető ügyfélszolgálat
Ellenőrzött minőség
Többszörös tesztgyőzelem
Zur Bestellsoftware
Elégedettségi garancia
CEWE FOTÓKÖNYV FSC tanúsítvány

FSC® – Forest Stewardship Council®

Az igazolt fenntarthatóság

FSC® tanúsítvánnyal rendelkezünk. Szívügyünk a klíma- és a környezetvédelem.

A tanúsítvány úgynevezett terméklánc minősítés, amely ellenőrzi a fatermékek átfutását a feldolgozáson és a kereskedelmen keresztül az erdő és a végső felhasználó között.

Aktívan támogatjuk az egész világot érintő felelősség teljes erdőgazdálkodást, ezért a CEWE FOTÓKÖNYV előállításához kizárólag FSC® tanúsítvánnyal ellátott alapanyagokat használunk.

Csak az lehet FSC® tanúsítvánnyal ellátott anyag (fa, papír, stb.), melyek a felelős erdőgazdálkodás szigorú irányelveinek megfelelnek. Ezen irányelvek többek között a természetes erdők megtartása, génmanipulált növények tiltása, bennszülött törzsek- és a környezet védelme.

A Forest Stewardship Council® (FSC®) 1996 óta szigorú követelményeket állít a felelős erdőgazdálkodás védelmére. A vállalkozások, melyek FSC® szabvány szerint dolgoznak, megfelelnek ezen szigorú követelményeknek és működésüket folyamatosan ellenőrzik.

 

*Az ár nem tartalmazza a transzferdíjat

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.