Edigital Fotószolgálat
E-Digital E-Digital Fotószolgálat Ügyfélszolgálat
Ön itt van: CEWE FOTÓKÖNYV Tipa
CEWE FOTÓKÖNYV Tipa - A Világ Legjobb Fotószolgáltatója

Az effektlakkozott CEWE FOTÓKÖNYV borító meggyőzte a nemzetközi zsűrit


Oldenburg, 2018. április 20.

Huszonkilenc, a világ minden tájáról származó, neves fotómagazin kiadója választotta meg áprilisban a TIPA World Awards 2018 nyerteseit. A „Best Photo Print Service“ kategóriájának győztese a CEWE - Európa vezető fotószolgáltatója - lett, effektlakkozott CEWE FOTÓKÖNYV borítójával.

Nemzetközileg meggyőző

A „Technical Image Press Association“ – röviden: TIPA díja a fotó- és képalkotási termékekre adható legjobbnak tartott kitüntetés a világon. A döntéshozatali folyamat független szerkesztőségek által végzett, az ágazat újdonságairól szóló, az olvasók tájékoztatásának céljából közzétett rendszeres termékvizsgálatokon alapul. A „Best Photo Print Service“ kategóriában a CEWE kapta az idei évben a TIPA World Awardot. A CEWE FOTÓKÖNYV borítók effektlakkozásának lehetősége meggyőzte a nemzetközi zsűrit. Az arany- és ezüstszínű vagy a domború effektlakkok teszik még értékesebbé az egyedi kialakítású borítót. „Nagyon örülünk, hogy a tapasztalt szerkesztőkből álló zsűri kitüntette a CEWE FOTÓKÖNYVET és az effektlakkozás lehetőségét”, mondja Thomas Mehls, a CEWE marketingigazgatója. „Termékeinkkel biztosítjuk, hogy a fotók ne maradjanak láthatatlanok a tárolóeszközökön, hanem megélhetőek legyenek vizuálisan és tapintással is. A TIPA World Award megerősít bennünket abban, hogy ügyfeleinket a továbbiakban is, napról-napra megajándékozzuk a fotók adta örömmel. A CEWE FOTÓKÖNYV sokféle különböző méretet, papírfajtát, kötésváltozatot és egyéb testreszabási lehetőséget kínál világszerte, így tudjuk biztosítani, hogy bárki olyan fotókönyvet készíthessen, amely a legjobban tetszik neki. „A bemutatott borítókon kívül a TIPA tagjai kiemelték az intuitív tervezési folyamat lehetőségét is, amely bárki számára lehetővé teszi, hogy személyes, egyedi kialakítású borítót készítsen: "Az online irányított, lépésenkénti folyamat hatalmas segítség a könyvválasztásban és a tervezésben is" - foglalta össze a zsűri az értékelését.

Széles választék az egyéni eredményekhez


A CEWE FOTÓKÖNYVEKNEK már a borítója is izgalmas és felkelti a tartalom iránti kíváncsiságot – legyen szó az ott elhelyezett fotókról, dizájnokról vagy magáról a kivitelezéséről. A TIPA által kitüntetett, effektlakkozott borító domború hatását klasszikus, arany- vagy ezüstszínű extra lakkréteg adja, amellyel különböző tervezőelemek emelhetők ki, így téve látványossá és tapinthatóvá egy fotókönyv borítóját. A clipartok, szövegek és keretek mellett az effektlakk finoman kidolgozott hátterekhez és egyes stílusokhoz is választható*, így kölcsönözve már az egész borítónak ragyogó struktúrát. A CEWE a ragasztott kemény kötésen kívül -formátumtól függően-, további borítótípusokat is kínál, pl. puha borító, füzet, bőr vagy prémium minőségű vászon.

* A funkció Magyarországon 2018. őszén kerül bevezetésre, jelenleg egyes dizájnelemek és szövegek kiemeléséhez választható effektlakkozás.

*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.